Levandovski: Da predriblam petoricu i dam gol?

Izvor: Mondo, 25.Jun.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski: Da predriblam petoricu i dam gol?

Kapiten poljske reprezentacije branio sebe i "udario" na ekipu posle ubedljivog poraza na Mundijalu.

Foto: AP/Thanassis Stavrakis

Reprezentacija Poljske jedna je od osam koje su već posle drugog kola Mundijala ostaje bez šanse da se plasiraju u sledeću fazu Svetskog prvenstva.

Ekipa Adama Navalke uz Argentinu je verovatno najneprijatnije iznenađenje Svetskog prvenstva, na kojem se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << očekivalo bar da bude konkurentna.

Međutim, Segenal, pa Kolumbija bez velikih problema su savladali Poljake i najavili za četvrtak njihovu oproštajnu utakmicu, protiv Japana.

Nakon poraza u duelu protiv Kolumbijaca, kapiten i najbolji igrač Poljske Robert Levandovski pravdao je sebe i našao krivca u ostalima.

"Ne mogu da napravim nešto ni iz čega. Nijedan igrač ne može da uzme loptu, da predribla petoricu, golmana i da postigne gol. Bio sam sam, borio sam se, radio sam sve što sam mogao, ali ne možete samo borbom pobediti u utakmici na Svetskom prvenstvu. Morate imati kvalitet, a trenutno nismo mogli više", rekao je "Leva", dugogodišnji špic Bajerna koji deset godina igra za reprezentaciju.

Foto: AP/Thanassis Stavrakis

"Bio bih ljut da sam imao šanse i da sam ih promašivao. Ovako, ekipi nedostaje kvalitet. Postoji ogromna razlika u kvalitetu", dodao je Levandovski.

Posle poraza, on je sportski čestitao igračima Kolumbije i posebno se zadržao u zagrljaju sa svojim saigračem iz kluba, Džejmsom Rodrigezom.

Prošlog decembra Levandovski je Kolumbijcu poželeo golove u Rusiji i izrazio nadu da će ih i lično postizati.

Hola mi Hermano @jamesdrodriguez, I remember your great goals during the last World Cup. I hope you will remember mine from Russia #WC2018#Russia2018#PLCOL

— Robert Lewandowski (@lewy_official) 01. децембар 2017.

Međutim, za sada nije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Levandovskom krivi saigrači...

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018

Reprezentacija Poljske nije pokazala ništa na ovom Mundijalu...Jedna od reprezentacija koje nemaju nikakve šanse za prolaz u narednu fazu jeste i reprezentacija Poljske...Očajno su odigrali protiv Senegala, morali su da se "vade" protiv snažne Kolumbije, što nisu uspeli...Odigrali su još gore nego...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.