LARISA RIKELME IZVELA STRIPTIZ

Izvor: Kurir, 04.Dec.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LARISA RIKELME IZVELA STRIPTIZ

Atraktivna Larisa Rikelme, koja se proslavila na svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici kao vatrena navijačica Paragvaja, svojim nastupima u emisiji "Ples sa zvezdama" izaziva lupanje srca mnogih gledalaca. Ovoga puta Larisa je bez srama pred kamerama izvela striptiz, prenosi CDM.

Nakon što je sa argentinskim glumcem Fernandom Bertonom izvela takozvani "Akvadens", Larisa Rikelme je odlučila da u emisiji "Ples sa zvezdama" ode korak dalje, pa je plešući skinula odeću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i ostala samo u tangama.

Iako su njeni dosadašnji nastupi ostavili publiku bez daha, sudije joj nisu bile posebno naklonjene, pa je uglavnom dobijala sedam ili osam poena od mogućih deset. Ipak, Larisa se nada pobedi, a dodatno samopouzdanje joj, kako kaže, daje činjenica da je poznata "u preko 40 zemalja sveta".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Larisin striptiz pred kamerama

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2011

Vatrena navijačica Paragvaja Larisa Rikelma izvela striptiz pred kamerama..Njen pretposlednji nastup u rijalitiju "Ples sa zvezdama" je ispratio i Dnevnik nacionalne televizije, a poslednji ceo svet...Nakon što je sa argentinskim glumcem Fernandom Bertonom izvela takozvani "Akvadens", Larisa Rikelme...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.