Kžiževski o Australijancima: Mogu da nas dobiju, jako su dobri!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kžiževski o Australijancima: Mogu da nas dobiju, jako su dobri!

Kouč Kej nije štedeo reči hvale za Kengure

Amerikanci će prvi ozbiljniji ispit imati u četvrtak od 00.00, a protivnik će im biti Australija. Reprezentacija koja je do sada odigrala jako dobro i savladala trenutno drugoplasiranu i četvrtoplasiranu ekipu sa Svetskog prvenstva 2014. godine Srbiju i Francusku.

Svet se upoznao sa Kengurima u pravom svetlu, a ni selektor najjače reprezentacije na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << planeti Majk Kžiževski nije ostao ravnodušan.

"Mogu da nas pobede! Veoma su dobri! Australija igra fantastičnu košarku. Jedan od mojih najboljih prijatelja tokom 30 godina Patrik Hant je iz te zemlje. Spremićemo se zato što znamo da imaju osećaj da mogu da nas pobede", rekao je Kžiževski.

Trener Amerike je potom malo detaljnije analizirao igru Kengura.

"Bejns je neverovatan u reketu. Imaju i Delavedovu i Boguta koji su dva najbolja asistenta na turniru. Biće to drugačija utakmica nego prve dve, ovi momci imaju NBA petorku", zaključio je Kžiževski.

Videćemo koliko zaista mogu Kenguri protiv strašnih Amera.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.