Krpež: Nećemo poleteti, ali razmišljamo o medalji

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krpež: Nećemo poleteti, ali razmišljamo o medalji

Reprezentativka Srbije Katarina Krpež rekla je agenciji „Beta“ u Vrnjačkoj Banji da se nada medalji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Srbiji, ali da njena ekipa mora da ide korak po korak:
(FOTO: Fejsbuk)
Svi razmišljamo o medalji, ali ne možemo da preskočimo sve stepenice odjednom, moramo da prelazimo jednu po jednu.
Srbija će posle organizacije kontinentalnog prvenstva krajem prošle godine, na kojem je osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << četvrto mesto, sada biti domaćin i Svetskog šampionata.
Iskusniji smo, već znamo kako je biti na velikom takmičenju kod kuće. Sada je pritisak malo manji, bolje se znamo, lepša je i atmosfera, više verujemo jedna drugoj nego prošle godine – kazala je Krpež.
Ona je istakla da će pritisak na njen tim biti veliki:.
Ne očekujem da poletimo, sve smo svesne da će pritisak biti veliki, sada ga ne osećamo, ali sigurno hoćemo kada počne prvenstvo. Idemo korak po korak, tako moramo da bismo nešto uradile.
Reprezentacija Srbije će u B grupi u prvoj fazi takmičenja igrati u Nišu sa selekcijama Brazila, Danske, Kine, Japana i Alžira.
Brazil je nekako najjači, sa njima će biti jako dobra utakmica. Ostale protivnike ne poznajemo toliko dobro, ali bitna je naša igra – naglasilo je desno krilo reprezentacije Srbije.
Svetsko prvenstvo u Srbiji za rukometašice održaće se od 6. do 22. decembra. Osim u Nišu, utakmice će se igrati u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.