Kroz dva prstena do Mitića, očekuje se 45.000

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kroz dva prstena do "Mitića", očekuje se 45.000

Duel Srbije i Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo počinje za oko dva časa, a već vladaju jake mere bezbednosti u blizini stadiona "Rajko Mitić".

Organi reda su napravili dva prstena, a već na prvom zaustavljaju osobe koje nemaju akreditacije za pristup stadionu.

Fudbalski savez Srbije je saopštio da je prodao 41.000 ulaznica, a na blagajnama je na raspolaganju još 4.000, pa se očekuje 45.000 gledalaca na meču, od kojih su oko 2.000 Velšani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Srbija deli prvo mesto u Grupi D sa Republikom Irskom sa po 11 bodova, dok je Vels na deobi trećeg mesta sa Austrijom sa po sedam.

Pre pola godine Vels i Srbija su remizirali 1:1 u Kardifu, "Zmajevi" su poveli golom Gareta Bejla u 30. minutu, a bod "Orlovima" doneo je Aleksandar Mitrović četiri minuta pre kraja.

Bejl neće igrati za Vels u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.