Kraj pre kraja za Dudaša

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj pre kraja za Dudaša

Reprezentativac Srbije nije uspeo da završi takmičenje u desetoboju na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Srpski desetobojac Mihail Dudaš odustao je od daljeg takmičenja na Svetskom prvenstvu u Londonu, zbog povrede noge koju je zaradio prilikom pada u trci na 110 metara sa preponama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je posle prvog dana zauzimao osmo mesto i bio u prilici da se bori za visok plasman, ali sve je manje-više palo u vodu kada je diskvalifikovan iz prve subotnje discipline, iako se pridigao i završio trku.

Dudaš je nastavio da se bori i u bacanju diska je zauzeo 14. mesto, ali je uoči večernjeg programa odustao zbog bola u nozi.

Tri discipline pre kraja desetoboja (skok s motkom, bacanje koplja, 1.500 metara) Dudaš je zauzimao 25. mesto sa 4.967 bodova.

Tako mu se na određeni način ponovio peh sa prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, kada je zbog povrede lakta odustao nakon osam disciplina. U tom trenutku zauzimao je 14. poziciju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.