Kovač: Mala Hrvatska protiv velikog Brazila

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: Mala Hrvatska protiv velikog Brazila

Selektor reprezentacije Hrvatske Niko Kovač rekao je da će ekipa Brazila biti poseban motiv njegovim igračima i da mu je drago što će upravo oni otvoriti predstojeće Svetsko prevsntvo u fudbalu.
(FOTO: AP)
Ako smo već dobili tu tešku grupu, onda je dobro da otvaramo Svetsko prvenstvo s Brazilom – rekao je Kovač.
Hrvatska reprezentacija igraće na Svetskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Brazilu sledeće godine u Grupi A s reprezentacijama Brazila, Kameruna i Meksika, a Kovačevi izabranici otvaraju prvenstvo utakmicom s Brazilom.
Biće to sjajno otvaranje prvenstva, mala Hrvatska protiv velikog Brazila. Brazil će biti posebni motiv za moje igrače, a sada je bitno da se maksimalno spremimo, da na prvenstvu igramo lep fudbal i zadovoljimo svoje navijače u Hrvatskoj – kazao je Kovač.
On nije jasno odgovorio na pitanje hoće li Hrvatska proći grupu.
Nikako ne bi sada obećavao da ćemo proći grupu, bitno je samo da damo svoj maksimum – kazao je Kovač.
Hrvatska otvara Svetsko prvenstvo protiv Brazila 12. juna u Sao Paolu, 18. juna igra protiv Kameruna, a u poslednjem kolu, 23. juna sa Meksikom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lev: "Protivnici po meri, vremenske prilike najveći problem"

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je danas da će njegovim igračima najveći izazov biti da se prilagode na vrućinu i vlažnost na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Nastavak na Sportske.net...

Mundijal 2014. otvara utakmica između Brazila i Hrvatske

Izvor: SandzakPress.net, 07.Dec.2013, 17:51

U petak je izvršeno izvlačenje grupa za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Ekipa Brazila će, kao domaćin i predvodnik Grupe A, otvoriti Svjetsko prvenstvo 2014. godine utakmicom protiv reprezentacije Hrvatske, na stadionu Itaquerao u Sao Paolu. Domaćini će potom odigrati utakmicu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.