Košarkaši Srbije na SP protiv Italije, Filipina i Angole

Izvor: Beta, 16.Mar.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije na SP protiv Italije, Filipina i Angole

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kini zajedno sa Italijom, Filipinima i Angolom, odredjeno je danas žrebom u Šenženu.Svetsko prvenstvo, koje će se igrati u osam kineskih gradova, održaće se od 31. avgusta do 15. septembra.Posle prve runde, po dve selekcije idu dalje i formiraju četiri nove grupe. Bodovi iz prve runde se prenose, a posle dva nova kola po dve selekcije igraju četvrtfinale.Slede eliminacione runde, sve do borbi za medalje koje su zakazane za 15. septembar.Svetsko prvenstvo daje sedam učesnika Olimpijskih igara - po dve najbolje selekcije iz Amerike i Evrope i po jednu iz Afrike, Azije i Okeanije.Titulu sa prethodnog Svetskog prvenstva iz Španije brani reprezentacija SAD.Grupe na Mundobasketu u Kini:Grupa A: Obala Slonovače, Poljska, Venecuela, KinaGrupa B: Rusija, Argentina, Koreja, NigerijaGrupa C: Španija, Iran, Portoriko, TunisGrupa D: Angola, Filipini, Italija, SRBIJAGrupa E: Turska, Češka, SAD, JapanGrupa F: Grčka, Novi Zeland, Brazil, Crna Gora  Grupa G: Dominikanska Republika, Francuska, Nemačka, JordanGrupa H: Kanada, Senegal, Litvanija, Australija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAMO ŠTO SE NISU UHVATILI ZA GLAVU: Reakcija Italijana kada su videli da su sa Srbijom u grupi je EPSKA! Ova slika je postala pravi hit na internetu! (FOTO)

Izvor: Kurir, 16.Mar.2019

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kini zajedno sa Italijom, Filipinima i Angolom, odredjeno je danas žrebom u Šenženu.

Nastavak na Kurir...

Košarkaši Srbije na SP protiv Italije, Filipina i Angole

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2019

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi D na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kini zajedno sa Italijom, Filipinima i Angolom, određeno je danas žrebom u Šenženu...Svetsko prvenstvo, koje će se igrati u osam kineskih gradova, održaće se od 31. avgusta do 15. septembra...Posle prve...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.