Koncert plesne grupe Dance Factory u subotu u Sava centru

Izvor: Beta, 20.Jun.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert plesne grupe Dance Factory u subotu u Sava centru

Plesni klub Dance Factory nastupiće u subotu, 23. juna u Sava centru u Beogradu, na tradicionalnom godišnjem plesnom koncertu kojim će proslaviti kraj plesne sezone.Kako je najavila predsednica kluba Staša Stanković biće izvedene koreografije koje su pripremane za Svetsko prvenstvo u Poljskoj, a predstaviće se svi članovi iz Beograda i Novog Sada."Ovaj koncert je poseban jer ćete videti koreografije koje je naš tim izveo na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, na kojem smo Srbiji doneli titulu najtrofejnije reprezentacije, ispred zemalja kao što su Kanada, SAD, Rusija. Sa osvojenih 12 zlatnih medalja postali smo najuspešniji klub u istoriji takmičenja u umetničkom plesu", rekla je Stanković.Prošle godine na Svetskom prvenstvu osvojili su 12 zlatnih medalja i time Srbiji, prvi put u istoriji, doneli titulu najtorfejnije reprezentacije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

We Are Dance Factory u Sava centru

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Jun.2018

Jedan od najboljih plesnih klubova naše zemlje, Dance Factory, održaće 23. juna od 19.00 na velikoj sceni Sava centra tradicionalni godišnji plesni koncert. Ovim koncertom Dance Factory proslavlja kraj do sada najuspešnije plesne sezone. U koreografijama koje su pripremali tokom godine predstaviće...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.