Konačno, Milosavljević na parketu posle 14 meseci!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2020, 13:13

Konačno, Milosavljević na parketu posle 14 meseci!

Lepe vesti iz Malage.

Reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević je konačno dočekao lepe vesti.

Član Unikahe se posle operacije kolena 27. avgusta prošle godine vratio u trenažni proces, a ukoliko sve bude išlo po planu, u narednih nekoliko dana će se priključiti ostatku ekipe i maksimalnom treningu.

Milosavljević je doživeo povredu kolena tokom pripremne utakmice za Svetsko prvenstvo u Kini protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske na Akropolis kupu, što je drugi put da je povredio ligamente kolena.

On je u Malagu stigao iz Partizana na leto 2017. godine, a produžio je ugovor sa tom ekipom u junu prošle godine do 2021.

Unikahu čeka žestok ritam pošto će u narednih 12 dana odigrati tri utakmice, Španci sasvim sigurno neće žuriti sa povratkom Milosavljevića koji tek treba da dostigne optimalnu formu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.