Kolašinac ispao, Sinančević prošao kvalifikacije

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 12:42

Kolašinac ispao, Sinančević prošao kvalifikacije

Armin Sinančević je prošao kvalifikacije, ali Kolašinac nažalost nije.

Svetsko prvenstvo u atletici otvoreno je u subotu, a Srbiju je zanimalo takmičenje u bacanju kugle, odnosno kvalifikacije.

Srpski bacač kugle Armin Sinančević je bacanjem 20,92m uspeo da se plasira u finale.

Na žalost, Asmir Kolašinac nije uspeo da napravi takav rezultat i takmičenje završio u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto je bacio 20,01m i završio na 19. mestu.

Najbolji u kvalifikacijama bio je Darlan Romani iz Brazila sa 22,37m kao najboljim rezultatom, a Zane Vir je bacio 21,82m, dok je trećeplasirani bio Tom Volš sa 21,73m.

Dalje su se plasirali takođe Džo Kovač, Pejton Oterdal, Džeko Gil, Rajan Krauzer, Filip Mihaljević, Radžindra Kempbel, Mustafa Amir Hasan i Leonardo Fabri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP U ATLETICI: Sinančević se plasirao u finale, Kolašinac ispao! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2023

Polovičan učinak naših sportista. Prvenstvo Sveta za seniore i seniorke održava se u Budimpešti od 19. do 27. avgusta. Takmičenje će biti održano na potpuno novom Nacionalnom atletskom centru, koji je izgradjen na istočnoj obali reke Dunav na južnoj strani grada. Arena će imati početni kapacitet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.