Kolašinac: Spreman sam za početak Svetskog prvenstva

Izvor: Press, 21.Avg.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac: Spreman sam za početak Svetskog prvenstva

Vicešampion Evrope u bacanju kugle Asmir Kolašinac, rekao je danas da spremno dočekuje početak Svetskog prvenstva u Pekingu i poručio da se nada da će ga sreća poslužiti kako bi napravio dobar rezultat.
        "Nikada nisam bio spremniji. Odradio sam sve što sam isplanirao i potpuno spreman dočekujem Svetsko prvenstvo. Došao sam ovde dosta ranije da bi se aklimatizovao i nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pogrešio u tome. Bio sam na glavnom nacionalnom stadionu i čini se da je sve kako treba. Sad mi je potrebno još samo malo sreće", rekao je Kolašinac za sajt Atletskog saveza Srbije. Srpski atletičar ove godine prvi put je uspeo da prebaci 21 metra, a njegov najbolji ovogodišnji rezultat (21.58m) trenutno he peti na svetu. U njegovoj disciplini prijavljeno je čak 33 bacaca iz 23 zemlje. Kvalifikacije u bacanju kugle održaće se 23. avgusta od 04:05h po našem vremenu, dok je finale na programu istog dana od 13:30h.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAŠINAC PRED SP U PEKINGU: Nikad nisam bio spremniji

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2015

Vicešampion Evrope u bacanju kugle Asmir Kolašinac rekao je danas da spremno dočekuje početak Svetskog prvenstva u Pekingu. . . Prethodno Svetsko prvenstvo održano je u Moskvi 2013.godine i naša zemlja je tada imala osam predstavnika. Nakon 13 šampionata sveta Srbija je dočekala i svoje prve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.