Kolaković: Razočarani smo što smo već sada ispali

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Razočarani smo što smo već sada ispali

Selektor naše odbojkaške reprezentacije, Igor Kolaković, bio je razočaran što su "orlovi" porazom od Francuza sa 3:1 u pretposlednjem kolu druge faze Svetskog prvenstva u Poljskoj izgubili sve šanse da se nađu u završnici.

"Razlika između nas i Francuza bila je u tome kako smo mi reagovali posle lošeg prijema servisa, kakvu smo energiju imali i kakvo strpljenje. Dobro smo se branili, ali nismo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da to pretvorimo u poene. Nekako nam je igra stala u četvrtom setu, a ja ne znam zašto. Za nas je ovo prvenstvo sveta završeno... Očekivali smo mnogo od ove utakmice, tako da smo sada veoma razočarani", rekao je Kolaković.

Kapiten Dragan Stanković nada se da će "orlovi" biti bolji u poslednjem nastupu, protiv Irana čiji je selektor naš proslavljeni odbojkaš Slobodan Kovač:

"Kao i u prošlom meču, protiv SAD, napravili smo previše servis-grešaka. Dobro smo se branili, zaista, ali nismo koristili te naše kontre. Sa ovim rezultatom - mi smo izgubili sve šanse da prpođemo dalje, ali imamo još jedan meč i nadamo se da ćemo ga odigrati na visokom nivou", rekao je Stanković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.