Kokeza progovorio o Muslinu!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza progovorio o Muslinu!

Posle spekulacija koje su se pojavljivale i ćutanja FSS, oglasio se prvi čovek srpskog fudbala.

Stiče se utisak da je predsednik FSS birao reči. Ovo je prva zvanična reakcija saveza posle pisanja nekih medija da je Slavoljubu Muslinu spremljen otkaz i da će ga "Piksi" Stojković zameniti na klupi.

"Ne mogu menadžeri i mediji da menjaju selektora", kaže predsednik FSS u razgovoru za "Sportski žurnal".

"O tome odlučuje savez, odnosno insititucija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostalo su spekulacije", dodaje Kokeza.

Sportski deo je prebacio na Bunjevčevića, o nastavku, odnosno onome što Srbiju čeka do Mondijala tek treba razgovarati.

Odbacio je i navode da Srbija igra slabo, jer kako kaže bolje je igrati slabo i plasirati se, nego demonstrirati lep fudbal i ne biti u Rusiji.

Zamerka Muslinu od dela javnosti je nepozivanje Sergeja Milinković Savića.



"Složiću se da ne smemo nikoga da ispustimo iz vida, ali selektor procenjuje, ne mediji. Mi možemo da razgovaramo, svaki igrač je važan, ali odluka pripada Muslinu"
, zaključio je Kokeza.

Čitav intervju možete pročitati u štampanom izdanju "Sportskog žurnala".
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kokeza o Muslinu: Sve su to spekulacije

Izvor: B92, 20.Okt.2017

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je da su priče o smeni selektora Slavoljuba Muslina samo novinarske spekulacije. Prethodnih dana nekoliko beogradskih medija prenelo je vest da će Muslin biti smenjen, ili da je već smenjen tokom kvalifikacija za Mundijal, a da bi mogao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.