Klop jasan, Redsi hoće na krov sveta!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop jasan, "Redsi" hoće na krov sveta!

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da Flamengo verovatno ima veći motiv, ali da njegova ekipa svakako želi da osvoji Svetsko prvenstvo za klubove.

"Situacija je drugačija između Flamenga i Liverpula. Oni su došli sa jasnim ciljem da osvoje takmičenje i vrate se kući kao heroji. Nama je rečeno da ostanemo kod kuće i igramo Karabao kup. Ipak, ovde smo i želimo da osvojimo takmičenje", rekao je Klop na konferenciji za novinare u Dohi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Liverpul će sutra igrati protiv Flamenga u finalu Svetskog prvenstva za klubove.

"Flamengo nije navikao da gubi utakmice, to je ono što znamo. Znam šta možemo da očekujemo. Protivnik će biti organizovan, intenzivan", kazao je Klop.

Utakmica će se igrati sutra od 18.30 u Dohi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbal je emocija: Otac i sin preko pola sveta zbog Flamenga

Izvor: RTS, 21.Dec.2019, 13:51

. Jedan navijač Flamenga prijatno je iznenadio svog sina koji je došao da ga isprati na meč finala Svetskog klupskog prvenstva protiv Liverpula. Dečaka su preplavile emocije kada je saznao da će ocu praviti društvo u Dohi i da će zajedno bodriti omiljeni tim protiv šampiona Evrope. Direktan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.