Klop: Kramer je postao deo naše male priče

Izvor: RTS, 11.Nov.2014, 05:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Kramer je postao deo naše "male priče"

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da je igrač Borusije Menhengladbah, još od finala Svetskog prvenstva poznat kao „nesrećni" Kristof Kramer, sada deo istorije "milionera". On je postigao bizaran autogol, kojim je vicešampionu Nemačke doneo drugu pobedu u Bundesligi.

"Kristof Kramer je nehotice postao deo naše male priče. On je izuzetan fudbaler i autogol koji je postigao biće samo jedna sporedna opaska u njegovoj biografiji", rekao je Klop, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a prenosi portal „Gol".



Borusija Dortmund je juče na svom terenu pobedila Borusiju Menhengladbah sa 1:0, a strelac je bio je Kramer, koji je lob udarcem sa oko 40 metara savladao svog golmana Jana Zomera.

"Zahvaljujući Krameru konačno smo stigli do dvocifrenog učinka u bodovima. Moja ekipa je odlično odigrala utakmicu, propustili smo veliki broj šansi, a onda je došao taj čudni gol", kazao je Klop.

Kramer se odmah posle meča izvinio svoj saigračima i zahvalio fudbalerima Borusije Dortmunda na lepim rečima upućenim njemu.

Borusija Dortmund je pobedom nad Menhengladbahom, koji je u Bundesligi treći sa 20 bodova, prekinula niz od sedam utakmica bez trijumfa u prvenstvu Nemačke i na tabeli izbila na 15. mesto sa 10 bodova.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klop: Kramer je nehotice postao deo istorije Dortmunda

Izvor: Blic, 11.Nov.2014

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je u ponedeljak da je igrač Borusije Menhengladbah Kristof Kramer sada deo istorije "milionera", posle njegovog bizarnog autogola, kojim je vicešampionu Nemačke doneo drugu pobedu u Bundesligi..."Kristof Kramer je nehotice postao deo naše male...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.