Kladionice u Srbiji dobro razrađen biznis (4): Tragovi vode i do Kineza

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2018, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice u Srbiji dobro razrađen biznis (4): Tragovi vode i do Kineza

Samo tokom Mondijala 2010. Kinezi su u ilegalnim kladionicama uplatili oko 100 milijardi evra, tvrde kineski državni mediji. Razbijena je grupa koja je napravila promet od gotovo milijardu evra. Ta je skupina bila povezana sa dvadesetak njeb-stranica uglavnom s područja jugoistočne Azije, čiji su vlasnici bili Kinezi.

Više nikoga ne iznenađuje da trag Europola u gotovo svim skandalima vodi do Singapura. Ne radi se samo o fudbalskom "entuzijazmu" tamošnjih kladioničara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ključna je činjenica da je Singapur globalno poznat kao finansijski centar i - poreski raj.

Saša Todić, trener golmana u selekciji Tajlanda koju predvodi Milovan Rajevac, govori na "zadatu temu".

- Možda ćete se iznenaditi, ali na Tajlandu nema kladionica! Čak ni kazina pošto je kockanje strogo zabranjeno.

Ni na crno?!

-Nisam čuo da ima, ali ništa ne mogu da tvrdim, čak ni za onlajn klađenje.

Meka je Singapur, zemlja sa tog područja ?

- Možda ljudi idu u Singapur ili uplaćuju preko prijatelja i poznanika. Lično ne poznajem nikog ko to radi iako sam svakodnevno okružen ljudima iz sveta fudbala.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.