Kjelini doveo u pitanje odlazak u Brazil, tri meča suspenzije zbog udaranja Pjanića

Izvor: Blic, 12.Maj.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjelini doveo u pitanje odlazak u Brazil, tri meča suspenzije zbog udaranja Pjanića

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini kažnjen je sa tri utakmice neigranja u Seriji A zbog udaranja protivničkog igrača, čime je ugorozio svoj status u reprezentaciji Italije pred predstojeće Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Disciplinski sudija Serije A kaznio je Kjelinija na osnovu TV snimka, a utvrdjeno je da je on u nedelju laktom udario igrača Rome Miralema Pjanića. Juventus je u tom meču pobedio Romu sa 1:0.

Italijanski selektor Ćezare Prandeli primenjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strogi etički kodeks i ne poziva u nacionalni tim kažnjene igrače. Prandeli će sutra saopštiti spisak od 30 igrača na koje racuna za šampionat sveta, a konacan sastav sa 23 fudbalera obelodaniće do 2. juna.

Kjelini je jedan od ključnih odbrambedih igrača italijanske reprezentacije, a do sada je za nacionalni tim odigrao 67 utakmica i postigao četiri gola.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće li Prandeli izbaciti Kjelinija iz reprezentacije?!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2014

Štoper Juventusa Đorđo Kjelini kažnjen je sa tri meča neigranja u Seriji A, posle udaranja Miralema Pjanića u meču sa Romom. Prandeli ima kodeks po kojem se igrači za nedisciplinu u klubovima kažnjavaju u reprezentaciji, da li će ga ispoštovati u ovom slučaju?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.