Kejlor Navas: Moramo pobediti Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejlor Navas: "Moramo pobediti Srbiju!"

Kostarika nije u dobroj formi pred Mundijal što su potvrdili mečevi protiv Belgije i Engleske.

Reprezentacija Kostarike dočekuje Mundijal i prvu utakmicu u Samari protiv Srbije, a Kejlor Navas je optimista i smatra da njegova reprezentacija može do druge faze turnira.

"Na Mundijalu su svi mečevi važni, ali istina je da su prve dve odlučujuće jer vam pružaju mogućnost da treće kolo dočekate u životu. Svakako, prvu utakmicu protiv Srbije moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobediti. Pokušaćemo", rekao je Kejlor Navas.

Govorio je i o Brazilu, drugom protivniku Kostarike na ovom Mundijalu.

"Mentalitet Brazila je ono što mi ovde moramo da pokažemo. To je da nismo inferiorni u odnosu na rivale, da smo svesni naših mogućnosti", istakao je on.

Kejlor Navas će sigurno stajati među stativama na meču protiv Srbije. Da li je vreme za novu njegovu kapitulaciju?
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.