Kejhil propušta Svetsko prvenstvo

Izvor: Blic, 09.Feb.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejhil propušta Svetsko prvenstvo

Prvotimac engleskog premijerligaša Boltona i reprezentativac Engleske Geri Kejhil neće igrati do kraja sezone zbog toga što je utvrđeno da ima tromb u ruci, izjavio je menadžer kluba Oven Kojl.

Geri Kejhil, fudbalski reprezentativac Engleske i igrač Boltona

Kejhilu je prošle sedmice počela da otiče ruka, a klupski lekari su uoči subotnje utakmice protiv Fulama konstatovali da ne može da igra i 24-godišnji fudbaler odveden je u bolnicu na ispitivanje. Tu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utvrđeno da ima tromb i da mu predstoji dugotrajno lečenje.

"Prve procene su da će lečenje trajati nekoliko meseci, pa je za Kejhila sezona najverovatnije završena. To u ovom trenutku i nije toliko bitno i najvažnije je da se on na kraju oporavi i ponovo zaigra", rekao je Kojl.

Prema njegovim rečima, sada gotovo da ne postoje šanse da Kejhil bude uvršten u reprezentaciju Engleske za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

"To će za njega biti težak udarac, ali ne treba previše da tuguje. Mlad je i pred njim je sasvim sigurno sjajna karijera", istakao je menadžer Boltona Oven Kojl.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.