Kavani i Godin: Brine nas Suarezova povreda, da li je moguće da nam se to dešava?

Izvor: Blic, 28.Maj.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani i Godin: Brine nas Suarezova povreda, da li je moguće da nam se to dešava?

Reprezentativci Urugvaja Edinson Kavani i Dijego Godin ocenili su da povreda njihovog sunarodnika Luisa Suareza predstavlja veliki hendikep za nacionalni tim, ali veruju da će napadač Liverpula biti spreman za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Suarez je povredio koleno na treningu reprezentacije, posle čega je morao da ode na operaciju i njegov nastup na Mundijalu je neizvestan.

"Svi smo obeshrabreni zbog Luisove povrede. To je najgore što može da se desi jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbaleru. Moramo da ga pustimo da se potpuno oporavi, kako bi bio spreman za Svetsko prvenstvo. Želim mu da se što pre vrati treninzima", rekao je Kavani za urugvajski "El Pais".

Sa druge strane, defanzivac madridskog Atletika izjavio je da ga je jako potresla vest što je Suarez morao na operaciju.

"Pomislio sam, da li je moguće da nam se ovo dešava. Niko ovo nije očekivao, on je naš najbolji igrač i ostaje nam da ga podržimo. Razgovarao sam sa njim i optimista je da će igrati na Svetskom prvenstvu", naveo je Godin.

Prema pisanju urugvajskih medija, Suarez će sigurno propustiti premijerni meč sa Kostarikom, dok bi mogao da zaigra u narednom protiv Engleske.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.