Katarini Biserčić ekipna svetska bronza

Izvor: NTV.rs, 10.Sep.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarini Biserčić ekipna svetska bronza

Ženska reprezentacija Srbije u streljaštvu osvojila je bronzanu medalju u gađanju vazdušnom puškom na Svetskom prvenstvu u Granadi. Velikom uspehu doprinela je i Nišlijka Katarina Biserčić, zajedno sa Andreom Arsović i Ivanom Maksimović. Njih tri upucale su 1244,3 kruga, 9,3 krugova manje od prvoplasirane Nemacke i 6,2 kruga manje od drugoplasirane Kine.
Ovo je prva medalja strelaca na Šampionatu sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << u Granadi, a tek druga za naše streljaštvo od kada je uvedena disciplina vazdušna puška za žene.
Arsović će plasirala u finale u pojedinačnoj konkurenciji, gde je osvojila peto mesto i tako izborila vizu za OI u Riju 2016. godine. 22-godišnja Katarina je u pojedinačnoj konkurenciji zauzela 62. mesto sa 411,3 kruga.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strelci Srbije bronzani u Granadi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2014

Muška streljačka reprezentacija Srbije, u sastavu Stevan Pletikosić, Milenko Sebić i Nemanja Mirosavljev, osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Granadi, u gađanju malokalibarskom puškom, u ležećem stavu...U veoma jakoj konkurenciji, naši strelci su u eliminacionom delu takmičenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.