Katar želi Mundijal

Izvor: RTS, 17.Sep.2010, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katar želi Mundijal

Za organizaciju Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine, kandidovaće se i Katar. Država u Persijskom zalivu ima šta da ponudi publici, pet neverovatnih stadiona koji će se izgraditi ukoliko "dobiju" Mudnijal.

Kandidatura Katara za organizaciju Mundijala, koju će ova država predati naredne godine, biće verovatno jedna od najozbiljnijih, bar što se tiče infrastrukture.

Katar želi da organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetsko prvenstvo 2022. godine, a prema projektima koji će biti realizovani ukoliko i pobedi u trci za Mundijalom, ima čemu da se nada.

Država u Persijskom zalivu ima plan da napravi pet novih stadiona, koji prosto oduzimaju dah, i to na prvi pogled.

Za organizaciju prvenstva 2022. godine kandidovaće se Japan, Australija, Južna Koreja i SAD, dakle, Kataru svakako neće biti lako da pobedi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.