Katar skraćuje radno vreme i uvodi rad od kuće u javnom sektoru uoči SP

Izvor: Beta, 05.Okt.2022, 18:23

Katar skraćuje radno vreme i uvodi rad od kuće u javnom sektoru uoči SP

Zaposleni u javnom sektoru u Kataru imaće skraćeno radno vreme, pre i tokom fudbalskog Svetskog prvenstva, saopštila je danas tamošnja Vlada.Odluka će biti na snazi od 1. novembra do 19. decembra. Zaposleni će raditi od 7.00 do 11.00, a 80 odsto radnog vremena će obavljati od kuće, kako bi se smanjile gužve na ulicama.Vlada Katara je navela da se mere neće odnositi na bezbednosni i zdravstveni sektor, kao ni na privatne kompanije.Državne i privatne škole radiće do 17. novembra, a zatim sledi raspust do 22. decembra.Katar očekuje više od milion posetilaca tokom Svetskog prvenstva, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Katar skraćuje radno vreme i uvodi rad od kuće u javnom sektoru uoči Svetskog prvenstva

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2022

Zaposleni u javnom sektoru u Kataru imaće skraćeno radno vreme, pre i tokom fudbalskog Svetskog prvenstva, saopštila je danas tamošnja Vlada.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.