Karte za SP od petka u prodaji i na blagajnama hala

Izvor: NTV.rs, 02.Dec.2013, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za SP od petka u prodaji i na blagajnama hala

Za vreme trajanja Svetskog prvenstva u rukometu za žene, sve blagajne u halama u kojima će se igrati utakmice biće otvorene od 10 sati, kako bi ljubitelji rukometa mogli da kupe karte. Svi oni koji žele da prate SP, ulaznice mogu obezbediti putem sajta www.serbia2013.com , ili pozivom call centra 0900 11 00 11, kao i na 180 prodajnih mesta kompanije „Eventim-a“ širom Srbije.
„Za prvih sto kupaca koji dođu na blagaju hale „Čair“ u Nišu, u petak, 6. decembra od 10 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Rukometni savez Srbije spremio je specijalan popust povodom otvaranja Svetskog prvenstva.
Da bi naše devojke postale „svetske“ potrebna nam je Vaša podrška, pomozite nam da zasijaju medaljom“, rekla je Biljana Đokić, ticketing menadžer RSS-a, i dodala „Najvredniji do sada su Mađari koji su kupili veliki broj karata i koji u velikom broju dolaze u Novi Sad i očekuju medalju svoje reprezentacije. U Beogradu igra Crnogorska reprezentacija, koja najavljuje organizovani dolazak navijača iz Crne Gore kako bi podrzale Evropske prvakinje i pomogli im da ostvare što bolji plasman. Norveški fanovi su kupili 400 paketa za finalni vikend, godinama unazad ova grupa vernih navijača na svakom prvenstvu prati norvešku selekciju“.
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karte za Zvezda – Vojvodina od 200 do 400 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Dec.2013

Crvena zvezda će u sredu na svom stadionu dočekati Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa.. (FOTO: Žurnal). Karte za ovaj susret u prodaji će se naći od utorka na blagajnama stadiona Crvena zvezda.. U utorak će biletarnice u Ljutice Bogdana raditi u periodu od 10,00 do 16,00 časova, dok će u sredu, 4....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ulaznice za SP rukometašica: Popust za 100 najbržih

Izvor: Dzungla.org, 02.Dec.2013

JOŠ nije kasno da se nabavi vredno parče papira! Karata za Svetsko prvenstvo rukometašica u Srbiji (6-22. decembar) i dalje ima u prodaji, a Rukometni savez Srbije spremio je iznenađenje za najbrže navijače u Nišu, gde se u petak podiže zavesa, okršajem naše reprezentacije i Japana.-...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.