Karadžić: Priče o mojoj ostavci pokušaj da se poremeti FSS

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Priče o mojoj ostavci pokušaj da se poremeti FSS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da ne razmišlja o povlačenju s funkcije i da svi treba da budu složni jer se reprezentacija bori za plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine.
(V. Marković)
Na sajtu FSS se navodi da su pojedini mediji objavili da predsednik Saveza razmišlja o povlačenju posle kvalifikacionih utakmica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Svetsko prvenstvo sa Hrvatskom i Škotskom, 22. i 26. marta.
Zaključujem da se radi o nameri da se destabilizuje FSS i naš nacionalni tim uoči važnih takmičarskih utakmica sa Hrvatskom i Škotskom. Pred nama je mnogo obaveza i zadataka i želim da se okrenemo njihovoj realizaciji, a ne da trošimo snagu i vreme na nepotrebne stvari – rekao je Karadžić i dodao:
Znam kakvog sam se posla prihvatio 12. jula 2012. kada sam reizabran na funkciju. Imam i znanja i zdravlja i snage i volje da zajedno s drugima ispunim postavljene četvorogodišnje zadatke.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Karadžić: Ne razmišljam o povlačenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013

BEOGRAD -..Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da ne razmišlja o povlačenju s funkcije i da svi treba da budu složni, jer se reprezentacija bori za plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine...Na sajtu FSS () se prenosi da su pojedini mediji objavili da predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.