Kapelo i dalje ima puno poverenje u Akinfejeva

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo i dalje ima puno poverenje u Akinfejeva

Selektor ruskih fudbalera Fabio Kapelo rekao je da će Igor Akinfejev ostati na golu svoje reprezentacije i na utakmici protiv Belgije.

Veruje Igoru: Fabio Kapelo i Vasilij Berezucki

 

Rusija je odigrala nerešeno 1:1 sa Južnom Korejom u prvom kolu Svetskog prvenstva u Brazilu, a Akinfejev je kritikovan zbog loše intervenicije kod gola protivnika.

"Odlučio sam da Akinfejev >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostane na golu jer je on odličan golman. Nisam ni pomislio da ga menjam. On je jedan od najboljih na svetu", rekao je Kapelo uoči utakmice sa Belgijom.

 

Kapiten Rusije Vasilij Berezucki kazao je da ima puno poverenje u svog saigrača iz CSKA Moskve.

"Svako je sklon greškama. Rekao sam mu da ustane, da ne gubimo vreme, jer je bilo potrebno da izjednačimo. To je sve", kazao je Berezucki.

 

Koreja je povela na susretu sa Rusijom pogotkom Li Kun-Hoa u 68. minutu, ali je Aleksandar Keržakov izjednačio šest minuta kasnije i doneo bod svom timu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabio Kapelo: Imam puno poverenje u Akinfejeva

Izvor: Blic, 22.Jun.2014

Selektor ruskih fudbalera Fabio Kapelo, rekao je da će Igor Akinfejev ostati na golu svoje reprezentacije i na utakmici protiv Belgije...Rusija je odigrala nerešeno 1:1 sa Južnom Korejom u prvom kolu Svetskog prvenstva u Brazilu, a Akinfejev je kritikovan zbog loše intervenicije kod gola protivnika...Opširnije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.