Kako ide, selektori?

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 08:58

Kako ide, "selektori"?

Iza nas su dva kola Svetskog prvenstva pa je vreme za prvi presek stanja u "Virtuelnom selektoru".

Prve dve runde su pokazale koji pojedinci su ključni faktori u našoj "igrici" pa su se već iskristalisali i lideri "selektora".

Trenutno je tom tim "21." sa 468 poena, tri više od "KK Dragačevo 3".

Vodeću ekipi čine plejmejkeri Fredi Ibrahim i Peti Mils, bekovi Džordan Klarkson, Šaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gildžus-Aleksander, Ostin Rivs, krila Hose Materan, Luka Dončić i Ronde Holis Džeferson, krilni centri Angelo Delgado, Moric Vagner i Amadu Sidibe, te centar Karl-Entoni Tauns.

Očekivano, najviše poena za ovu, ali i još 4.607 poena vuče Luka Dončić, "najkorisniji" igrač prva dva kola sa 75 poena.

Drugi po broju poena koji je doneo svojim selektorima je centar Crne Gore Nikola Vučević 60, dok su po jedan manje skupili Džošua Hokinson iz Japana i Ronde Holis Džeferson iz Jordana.

Njih dvojica su među igračima koji su i napravili razliku između lidera "selektora" i ostalih, a takvi košarkaši su još Karlik Džons, Peti Mils, Goga Bitadze, Ahmad Dvairi, Ibrahim, Kendrik Peri te posebno Ostin Rivs.

Od igrača koji su takođe bili izbori koji prave razliku su Huan Nunjes, Ismael Romero, Izaja Leafa.

U naredna dva dana sledi poslednje kolo prve faze koji bi moglo da bude prelomno jer će pojedini favoriti verovatno malo da uspore, s obzirom da su izborili drugu rudu, dok bi mogli da eksplodiraju individualci za koje je "biti ili ne biti".

Obratite pažnju na nosioce igre Angole, Portorika, Grčke, Meksika, Gruzije i Brazila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dončić i Ronde dominiraju VIDEO

Izvor: B92, 29.Avg.2023

Luka Dončić i Ronde Holis Džeferson obeležili su prva dva kola Svetskog prvenstva...Slovenac je u prve dve utakmice imao prosek od 36,5, a "Jordanac" 31,5 poena...Najbliži su im Karlik Džons iz Južnog Sudana sa 28 i Karl-Entoni Tauns iz Dominikanske republike sa 25 poena po utakmici...Najefikasniji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.