Kajakašima Svetsko prvenstvo u Segedinu prolazni cilj ka Olimpijskim igrama u Tokiju (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajakašima Svetsko prvenstvo u Segedinu prolazni cilj ka Olimpijskim igrama u Tokiju (AUDIO)

Naš kajakaš Bojan Zdelar na Evropskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore, održanom protekle nedelje u češkim Račicama, osvojio je zlato u jednosedu na 1.000 i srebro na 500 metara. On je istakao da su njegovi nastupi na tom takmičenju najuspešniji do sada, iako je već osvajao srebrne i bronzane medalje, međutim na ovom prvenstvu prvi put je postao šampion starog kontinenta.

Kada je reč o Bojanovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kontinuitetu osvajanja odličja na velikim takmičenjima, on smatra da njegova životna posvećenost ovom sportu ima veliki udeo u ostvarivanju dobrih rezultata, s obzirom na to da je pripreme započeo još u oktobru.

Govoreći o svojim kolegama iz reprezentacije (Biljani Relić, Mariji Dostanić i Strahinji Stefanoviću), čiji su nastupi na Evropskom prvenstvu takođe bili uspešni i zapaženi, on je istakao da je reč o izuzetnim takmičarima, te da njihovi rezultati za njega nisu iznenađenje.

Govoreći o svojim planovima za nastavak takmičarske sezone, Bojan kaže da je trenutno u fazi priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo za seniore u Segedinu, koje se održava od 22. do 25. avgusta, a ističe da je reč o takmičenju na kojem se ostvaruju norme na Olimpijske igre u Tokiju iduće godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.