Kadetsko Svetsko prvenstvo u rvanju od danas u Zrenjaninu

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadetsko Svetsko prvenstvo u rvanju od danas u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Kadetsko Svetsko prvenstvo u rvanju, na kome se očekuje 1.500 gostiju iz 50 zemalja, biće otvoreno danas u 18 sati u Hali sportova u Zrenjaninu.

Takmičarski program počinje svakoga dana od 14 sati i trajaće do 18.30, dok će borbe za medalje trajati od 19.30 do 21.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sati. Svetsko prvenstvo se završava 25. avgusta.

U pauzama takmičenja, u Kristalnoj dvorani i van nje, biće organizovan kulturno-umetnički i zabavni program, što će, kako je najavljeno, doprineti da čitavo prvenstvo bude manifestacija sportskog duha, mladosti i prijateljstva.

Tokom šampionata čiji je moto "Vratimo rvanje u porodicu olimpijskih sportova", poseban segment biće promocija rvanja i odbrana statusa tog sporta kao olimpijskog.

U ponedeljak su završena merenja i žreb.

Utorak je dan za grčko – rimski stil, a naši takmičari su fizički spremni, mentalno sazreli i motivisani za najbolje. Prvi će na strunjaču Sebastijan Nadj (54kg) koji rve protiv Ukrajinca, Horti Mikloš (58kg) nadmetaće se sa grčkim predstavnikom. Erski Aleksa (63kg) ima za protivnika Beloruskog rvača, dok će Boban Živanović (100kg) na strunjaču sa predstavnikom Mađarske.

Danas predstoje merenja za rvače koje svoje prve borbe imaju u sredu, takodje u grčko – rimskom stilu, a među njima je I Dickov Žarko.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.