KVALIFIKACIONI TURNIR U FUTSALU

Izvor: NTV.rs, 31.Jan.2020, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIONI TURNIR U FUTSALU

Kvalifikacioni turnir za odlazak na Svetsko prvenstvo, koje će ove godine biti održano u Litvaniji, biće odigran u Nišu od 1. do 4. februara. Ulaznice za sve mečeve prodaju se na biletarnici hale Čair. Za tribine je potrebno izdvojiti 100 dianara, a za parter duplo više. Radno vreme blagajne je od 10 do 18 sati, i na dan odigravanja mečeva od 10 sati do njihovog početka. Važno je napomenuti da ulaznica važi >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << samo za jednu utakmicu.
Za odlazak na kontinentalni šampionat u Čairu će se boriti Srbija, Francuska, višestruki svetski i evropski prvak i dvostruki vicešampion Evrope Ukrajina.
Direktan plasman na SP izboriće samo pobednik turnira, a drugoplasirani tim ide u baraž.
Ulaznice za kvalifikacioni turnir koji će biti održan u hali Čair od 1. do 4. februara mogu se kupiti na biletarnici dvorane. Odlazak na šampionat izboriće samo prvoplasirani tim, dok će drugi igrati baraž. Pored Srbije, za prolaz dalje boriće se Španija, Ukrajina i Francuska.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.