KSS ODLUČIO: Orlovi dočekuju Belgiju u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 18:46

KSS ODLUČIO: Orlovi dočekuju Belgiju u Nišu

Pešićevi izabranici stižu u "Čair"

Košarkaškoj reprezentaciji Srbije je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ostali mečevi sa Letonijom u Rigi i sa Belgijom koji je na programu 3. jula u Srbiji.

KSS je saopštio da će taj meč biti odigran u Nišu u dvorani Čair.

🦅"Orlovi" u Nišu! U sklopu kvalifikacija za #FIBAWC 2023. reprezentacija 🇷🇸 Srbije će 3. jula dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🇧🇪Belgiju u niškoj dvorani "Čair".

Pre toga, reprezentacija Srbije će 30. juna igrati u Rigi protiv reprezentacije 🇱🇻 Letonije. pic.twitter.com/nYGfC2XBJm

Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) May 24, 2022

Srbija je posle prva dva prozora u novembru 2021. i februaru 2022. već obezbedila plasman u drugu rundu kvalifikacija, pošto je na prvom mestu u A grupi sa skorom 3-1, koliko ima i Letonija. Belgija ima učinak 2-2, a poslednja Slovačka 0-4.

Orlovi u drugu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo prenose bodove osvojene protiv ekipa koje su prošle u drugu rundu, a Srbija se ukršta sa grupom B iz koje takmičenje dalje nastavljaju Grčka, Turska i Velika Britanija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.