Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆE OPERACIJA FRANCUSKA: Naše devojke saznale imena rivalki u kvalifikacijama za Mundijal

Žrebom u Nionu određene su kvalifikacione grupe za fudbalski šampionat sveta u ženskoj konkurenciji koji će biti održan u Francuskoj 2019. godine.

Naša selekcija, koja se nalazila u 4. šeširu, smeštena je u kvalifikacionu grupu 7 zajedno sa selekcijama Španije, Austrije, Finske i Izraela.
Na Mundijal će se plasirati pobednici sedam kvalifikacionih grupa kao i pobednik baraža u koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ulaze četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije.
Svetsko prvenstvo u Fracuskoj biće održano na leto 2019. godine, a branilac trofeja biće reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država.
The post KREĆE OPERACIJA FRANCUSKA: Naše devojke saznale imena rivalki u kvalifikacijama za Mundijal appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nove snage - Francuzi oformili tim za budućnost! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2017, 13:56

Košarkaški savez Francuske predstavio je u sredu novi projekat koji je napravljen sa ciljem da reprezentacija ostvari što bolji plasman na naredna tri međunarodna takmičenja...Francuski košarkaški savez predstavio je u sredu projekat pod nazivom "Francuski nacionalni tim" koji je oformljen sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.