KRAJ: Luka Jović zbog Srbije napušta Real, na Instagramu OTKRIO ime novog kluba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 14:01

KRAJ: Luka Jović zbog Srbije napušta Real, na Instagramu OTKRIO ime novog kluba (FOTO)

Odlazi iz Madrida.

Odlazi, ostaje, odlazi... I tako u krug. Luka Jović i Real Madird od samog starta saradnje, nažalost, nisu bili dobitna kombinacija. Zbog toga je srpski nadadač izgleda definitvno prelomio. Želi da napusti Santjago Bernabeu.

Španska radio-stanica “Kadena Ser” prenosi da se Jović predomislio i da želi da napusti Real Madrid upravo zbog Srbije, pošto se boji za svoje mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Jović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upisao nove nastupe u dresu Srbije, postigao golove protiv Slovenije i Švedske, a da bi imao šansu u Kataru, mora da igra i na klupskom nivou.

JOVIC, Ha iniziato a seguire la Fiorentina su Instagram https://t.co/sDyp00HPhV

— Firenzeviola.it (@firenzeviola_it) June 14, 2022

Evidentno je da su mu potrebni minuti kako bi se vratio u formu zbog koje ga je Real Madrid platio 60 miliona evra, a navodno trenutno postoje dve ponude za njega.

“As” piše da ga zove francuski Monako, gde bi igrao uz Visama Ben Jedera, dok je drugi krajnje neočekivan – engleski Lids!

Međutim, Italijani misle da će Jović u Firencu. Luka je zapratio iznenada zvaničnu stranicu Fiorentine na Instagramu što je po njima jasan signal da bi mogao da dođe u Tosaknu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.