KER IZABRAO 12 ZA MUNDOBASKET: Ovo je tim Amerikanaca koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu!

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2023, 23:55

KER IZABRAO 12 ZA MUNDOBASKET: Ovo je tim Amerikanaca koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu!

Mnogi bi rekli nikad slabiji tim Sastav košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će se održati u Japanu, Filipinima i Indoneziji, je konačno poznat. Selektor SAD, uz odobrenje i prihvatanje poziva od strane Džoša Harta, objavio je imena svih 12 igrača koji će predstavljati američki tim na Mundobasketu. Kompletiran sastav čine: ... Read more
The post KER IZABRAO 12 ZA MUNDOBASKET: Ovo je tim Amerikanaca koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Japan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su svi čekali: Poznat sastav SAD za Mundobasket

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2023, 00:13

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Država na predstojećem Svjetskom prvenstvu neće nastupiti u najjačem sastavu, što se znalo i ranije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Slovenija objavila ozbiljan spisak za Mundobasket

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije Aleksandar Sekulić objavio je širi spisak igrača za naredno Svetsko prvenstvo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.