Jović u suzama: Uz ove momke sam postao bolji čovek nego što sam postao bolji igrač

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 17:18

Jović u suzama: Uz ove momke sam postao bolji čovek nego što sam postao bolji igrač

Najmlađi reprezentativac Srbije Nikola Jović, suznih očiju, još vruće glave sabrao je utiske posle velikog finala Svetskog prvenstva i poraza od Nemačke.

Nismo uspeli, ali smo ponosni - Nemci su danas bili bolji i porazili Pešićev tim 83:77.

Neutešan je bio upravo Jović, kojeg su odmah psole meča smirivali i saigrači, i presednik KSS Predrag Danilović, i igrači Nemačke, a on, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tek što se smirio, pustio je suzu i dok je davao izjave za srpske meije.

Ipak, u njegovom glasu ponos je ono što se najjače može čuti.

"Hteli smo da pobedimo, ali nekako smo se ispraznili, fizički i emotivno, nismo imali snage, to je to", rekao je Nikola Jović sa suzama u očima.

Nikola je potom biranim rečima govorio o ambijentu u ekipi, svlačionici, drugarstvu i prijateljstvu, i zajedništvu koje je vladalo sve vreme u timu. Odbio je da prizna da plače iako je mokrog lica davao izjavu.

"Nije, nije, ne plačem... Znači mi, stvarno mi znači, mnogo mi je drago što sam bio ovde, i mnogo mi je drago što sam bio sa ovim momcima. Više mi je značilo to što ću biti bolji čovek uz njih nego što ću biti bolji igrač. Mnogo mi je drago i nadam se da ćemo ovo moći opet da ponovimo", poručio je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.