Jovan Novak od ponedeljka Partizanov

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovan Novak od ponedeljka Partizanov

Jovan Novak je dogovorio saradnju sa Partizanom.
Momak rođen 8. novembra 1994. godine koji je letos sa juniorskom reprezentacijom osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Pragu, već bi krajem sedmice trebalo da stigne u Beograd i da se u ponedeljak priključi treninzima Duška Vujoševića!
Doduše, Novak je igrao za Vršac u čijem se dresu afirmisao i čiji je i dalje košarkaš dok se Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i ekipa iz Banata ne dogovore o detaljima prelaska talentovanog plejmejkera.
Levoruki tinejdžer visok 188 santimetara rođen je u Vršcu, a u dosadašnjem delu Košarkaške lige Srbije je bio najkorisniji igrač sa 25 indeksna boda, prvi strelac sa 21,5 poena i prvi asistent sa 5,7 uspešnih dodavanja.
Uz Novaka, očekuje se i dolazak Milenka Tepića koji bi u narednih godinu i po dana trebalo da nosi dres kluba u kojem je pružao najbolje partije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.