Jokić i Srbija? Evo šta o tome misli selektor!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić i Srbija? Evo šta o tome misli selektor!

"Sale Nacionale" sipao hvalospeve na račun NBA asa.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević se večeras nalazi u Nišu gde posmatra utakmice Kupa Radivoja Koraća.

Reprezentaciju očekuje novi izazov već naredne nedelje kada igra utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije u Talinu, odnosno Izraela u Beogradu.

"Orlovima" je potrebna još jedan trijumf da overi plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svetsku košarkašku smotru u Kini, a selektor se nada da će moći da računa na košarkaša Denvera Nikolu Jokića.

"Jokić je jedinstven, on je mešavina Divca i braće Gasol. On oseća košarku, uživa u igri, voli da asistira i da se podredi timu. On je zvezda u NBA ligi, a odlazak na Ol star u Šarlotu je samo potvrda njegovog kvaliteta. Imam samo lepe reči o Nikoli."





"Posle Olimpijskih igara u Riju  de Žaneiru nije bio uz reprezentaciju iz raznih razloga. Možda sada, ako se kvalifikujemo na Mundobasket, on ponovo bude deo tima. Siguran sam da bi nam doneo kvalitet", smatra Đorđević, prenosi Informer.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.