Jokić: Igraću u Kini

Izvor: B92, 24.Maj.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Igraću u Kini

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je rekao da je spreman da zaigra za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

On je poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju.

"Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na Ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Jokić Tanjugu.

Jokić u dresu Srbije ima osvojeno srebro sa Olimpijskih igara u Riju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić potvrdio da će igrati za Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2019

BEOGRAD - Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je danas da će igrati za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu i poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.