Jedva čekam početak takmičenja na SP

Izvor: Beta, 06.Mar.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva čekam početak takmičenja na SP

BEOGRAD, 6. marta 2014. (Beta) - Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je u četvrtak da se dobro pripremila za Svetsko dvoransko prvenstvo u poljskom Sopotu i da jedva čeka da počne takmičenje u njenoj disciplini, u skoku u dalj.

"Poljska je glavni cilj u ovoj sezoni i svakako nešto za šta sam se spremala ove zime. Zadovoljna sam otišla postavivši novi državni rekord od šest metara i 92 centimetra. Ovo mi je prvo dvoransko SP i jako sam uzbudjena. Sve je uradjeno po planu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i nestrpljivo čekamo kvalifikacije u subotu", rekla je Španovićeva.

Svetsko dvoransko prvenstvo održaće se od 7. do 9. marta u poljskom Sopotu i učestvovaće više od 600 atletičara iz 143 zemlje.

Osvajačica bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi će nastupiti u kvalifikacijama u subotu, 8. marta od 12.15, a finale je na programu u nedelju od 15.05.

Pored Španovićeve, Srbiju će predstavljati i bacač kugle Asmir Kolašinac. Kvalifikacije u bacanju kugle na programu su u petak od 10.15, a finale je istog dana u 20.05.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.