Jedinak odveo Australiju na Mundijal u Rusiji

Izvor: RTS, 15.Nov.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinak odveo Australiju na Mundijal u Rusiji

Fudbalska reprezentacija Australije pretposlednji je putnik na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je u revanš meču interkontinentalnog baraža pobedila Honduras sa 3:1 (1:0) u Sidneju. U prvom meču, u San Pedro Suli, bilo je 0:0.
Heroj "kengura" bio je iskusni 33-godišnji Mile Jedinak sa tri gola, u 54. i iz penala, u 72. i 85. minutu. Gosti iz Hondurasa su u poslednjim sekundama samo ublažili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poraz pogotkom Majnora Figeroe.

Australijanci će četvrti put u nizu igrati na Mundijalu, a ukupno peti, jer su i 1974. godine učestvovali na turniru u Nemačkoj. U timu Australijanaca je i napadač Timoti Kejhel, kome će ovo biti rekordno, četvrto, učešće na Mundijalu.
Poslednji učesnik Svetskog prvenstva biće poznat u noći između srede i četvrtka, kada Peru dočekuje Novi Zeland. U prvom meču bilo je 0:0.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hrvat Mile odveo Australiju na SP u Rusiju

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2017

Fudbalska reprezentacija Australije pretposlednji je putnik na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je u revanš meču interkontinentalnog baraža pobedila Honduras 3:1 (1:0) u Sidneju Fudbalska reprezentacija Australije pretposlednji je putnik na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.