Jagoš Vuković u Seriji A!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagoš Vuković u Seriji A!

Samo još da se transfer ozvaniči

Procurela je informacija sinoć, već koliko jutros italijanski mediji su uvereni: Jagoš Vuković će karijeru nastaviti u Seriji A, pošto ga samo detalji dele od potpisivanja ugovora sa Veronom!

Mediji na "čizmi" donose i finansijske detalje izvesnog transfera. Pišu da će 29-godišnji štoper, koga je Olimpijakos prošlog leta doveo iz Konje za 2.000.000 evra, u Veronu stići na šestomesečnu, ali će klub imati opciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ga otkupi na kraju sezone. Za 2.500.000 evra doduše, čime se i Olimpijakos obezbedio.

Najbitnije je ipak da Vuković dobije minute u mesecima pred Mundijal. Na Bentegodiju bi to verovatno bio slučaj s obzirom da je Martin Kaseres otišao za Lacio.

A i zna se, za štopere nema bolje škole od italijanske. Ko prođe Seriju A, može da igra - svuda!

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jagoš Vuković novi štoper Verone?

Izvor: B92, 20.Jan.2018

Srpski štoper i igrač Olimpijakosa Jagoš Vuković mogao bi da pređe u Veronu na pozajmicu do kraja sezone, preneli su italijanski mediji. Grčki klub je spreman da pusti Vukovića na pozajmicu uz opciju otkupa njegovog ugovora za 2,5 miliona evra.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.