JUŽNOAMERIČKI KOKTEL: Mesi NOKAUTIRAO Suareza, prvi KIKS Brazila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2021, 08:44

JUŽNOAMERIČKI KOKTEL: Mesi NOKAUTIRAO Suareza, prvi KIKS Brazila (VIDEO)

Ubedljivi Gaučosi.

Fudbaleri Argentine savladali su Urugvaj 3:0 u derbiju južnoameričkih kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. U sudaru bivših zvezda Barselone, Lionela Mesija i Luisa Suareza, trijumf je odneo igrač PSŽ-a koji je obeležio deul u Buenos Ajresu.

Mesi  je u 38. minutu postigao jedan od bizarnijih golova u karijeri. Pokušao da uposli saigrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nekih 30-ak metara, ali je lopta odskakutala u gol Urugvajaca. Gonzales je pružio nogu, ali nije zakačio loptu, ona je odskočila od zemlje i ta „žabica“ je prevarila Fernanda Musleru na golu Urugvaja.

A pass from Lionel Messi turned into a Goal. 💥⚽

Only mess things 🐐 🇦🇷

Argentina 🇦🇷 3-0 🇺🇾 Uruguay#WCQ2022 pic.twitter.com/Q46lIyPXXN

— Sheik Akthar | ᵛᵃˡᶤᵐᵃᶤ (@SheikAkthar77) October 11, 2021

Samo šest minuta kasnije, , Rodrigo De Pol je iskoristio asistenciju Lautara Martineza i tako praktično rešio pitanje pobednika. Zatim je napadač Intera i sam bio strelac na isteku sat vremena igre za konačnih 3:0.

Argentinci sada imaju 22 boda i smanjili su zaostatak za Brazilom koji je posle devet uzastopnih pobeda odigrao 0:0 protiv Kolumbije. Urugvaj na deobi trećeg mesta sa Ekvadorom. Oba tima imaju po 16 bodova, s tim što su Ekvadorci poraženi od fenjeraša Venecuele sa 2:1.

Čile je ostvario zlata vrednu pobedu nad Paragvajem zahvaljujući sjajnih tri minuta koje su odigrali u drugom poluvremenu. Najpre je Brereton u 69. pogodio prvi mrežu gostiju, da bi Isla u 72. postavio konačan rezultat.

Čielanci su se tako vratili u igru, mada i dalje zaostaju pet bodova za mestom koje vodi u baraž i šest za onim koje direktno vodi u Katar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentina ubedljiva protiv Urugvaja, remi Kolumbije i Brazila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2021

Fudbalska reprezentacija Argentine ubedljivo je savladala Urugvaj 3:0, dok su Kolumbija i Brazil odigrali bez golova u nastavku južnoameričkih kvalifikacija za Mundijal u Kataru...Šampioni su slavili u Buenos Ajresu golovima Lionela Mesija u 38, Rodriga De Paula u 44. i Lautara Martineza u 63. minutu...Brazil...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.