JOVIĆ OTVORIO DUŠU FILIPINCIMA: Ovo je cilj Srbije na Svetskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 10:06

JOVIĆ OTVORIO DUŠU FILIPINCIMA: Ovo je cilj Srbije na Svetskom prvenstvu

Košarkaš Majamija konkretan.

- Daćemo sve od sebe. Došli smo da se takmičimo. Motiv je da se kvalifikujemo na Olimpijske igre u Pariz - rekao je reprezentativac Srbije Nikola Jović filipinskim medijima uoči utakmice sa Kinom.

Košarkaši Srbije su na Svetsko prvenstvo došli posle pet pripremnih mečeva. U srpskom timu se nalaze petorica košarkaša koja su igrala na prethodnom Eurobasketu. Jović navodi da su pripremni mečevi bili od velike važnosti za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj tim.

- Pomoglo nam je mnogo. Nismo odigrali dosta mečeva zajedno, zato su nam ti mečevi bili važni. Da shvatimo kako ko igra, koja je naša igra. Ponovo ćemo igrati sa nekim reprezentacijama, već smo bili uspešni, nadam se da ćemo te igre ponoviti - rekao je košarkaš Majamija i dodao da su ciljevi jasni.

- Daćemo sve od sebe. Došli smo da se takmičimo, da budemo najbolji što možemo, pa ćemo videti šta će se dogoditi na kraju. Motiv je da se kvalifikujemo na Olimpijske igre u Pariz - istakao je mladi košarkaš. Filipincima je košarka nacionalni sport i očekuje se mnogo navijača na njihovim mečevima.

- Očekujemo zaista veliki broj navijača u hali. Filipinci su sjajni ljudi, njihove utakmice će biti prepune navijača i nadam se da će na prvenstvu proći dobro - rekao je Jović i objasnio kako je izgledao njegov susret sa trenerom Majamija Erikom Spolstrom i sada članom stručnog štaba reprezentacije SAD.

- On mnogo voli ovaj grad. Videli smo se i svi znaju ko je zapravo Erik Spolstra. On je sjajan trener. Mnogo sam srećan što je ovde. On je mnogo srećan što mene vidi ovde. Videćemo kako ćemo obojica proći - zaključio je Jović.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.