Izvor: Radio 021, 01.Sep.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović propušta svetsko prvenstvo zbog teške povrede

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doživela je tešku povredu tokom nastupa na mitingu u Berlinu, zbog koje će najverovatnije propustiti Svetsko prvenstvo, saopštio je njen tim.

Španovićeva je posle skoka u šestoj seriji u suzama i jakom bolu napustila stadion, a njen trener Goran Obradović potvrdio je da je reč o teškoj povredi.

"Ivana je povredila zadnju ložu desne noge kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je trčala zalet u poslednjoj seriji i to najverovatnije znači da neće nastupati na svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede", rekao je Obradović.

Španovićeva je nedavno u Birmingemu najboljim skokom sezone obezbedila plasman na Olimpijske igre, kao i na završni miting Dijamantske lige.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.