Ivana Španović propušta Svetsko prvenstvo!

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 12:36

Ivana Španović propušta Svetsko prvenstvo!

Srpska atletičarka Ivana Španović neće nastupiti na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Atletsku reprezentaciju Srbije predstavljaće četiri atletičara na Svetskom prvenstvu u dvorani u najvećem gradu Škotske, Glazgovu.

Ovo će biti treće veliko međunarodno takmičenje u dvorani koje će se održati na teritoriji Velike Britanije u poslednjih šest godina pošto je i Birmingem organizovao Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvo 2018.

Iako u skoku udalj imamo dve atletičarke sa ostvarenim normama: Ivanu Španović i Milicu Gardašević, ipak će boje naše zemlje na zaletištu skoka udalj braniti samo Milica Gardašević.

Bronzana osvajačica medalje na Evropskom prvenstvu u Minhenu, u skoku uvis, takođe će predstavljati našu zemlju na prvenstvu, Angelina Topić.

Na startu trke na 60 m prepone, trčaće Milica Emini, rekorderka Srbije na 100 m prepone, dok će u trci na 1500 m trčati Elzan Bibić.

Svetsko prvenstvo u dvorani održaće se od 1. do 3. marta 2024. godine, pružajući ljubiteljima atletike priliku da podrže naše izvanredne sportiste. Detalje o takmičenju možete pratiti na zvaničnom sajtu.

Očekujemo uzbudljive trenutke i snažnu podršku za naše atletičare dok brane boje Srbije na ovom prestižnom svetskom takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Španović propušta Svetsko prvenstvo - Srbija sa četvoro atletičara u Glazgovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

Atletsku reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u dvorani u Glazgovu predstavljaće četvoro atletičara, ali među njima nije Ivana Španović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.