Iskopali su prognozu MIlovana za plasman Srbije u Rusiju i sad mu se svi smeju: Čak je i Anđus bio iznenađen šta kaže (VIDEO)

Izvor: Press, 06.Sep.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskopali su prognozu MIlovana za plasman Srbije u Rusiju i sad mu se svi smeju: Čak je i Anđus bio iznenađen šta kaže (VIDEO)

Milovan Jovanović je posle prvog duela Srbije i Irske na Marakani, pre tačno godinu dana bio uveren da Orlovi ne idu u Rusiju.
Foto: Printscreen
Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedila u verovatno ključnoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i sada je posle trijumfa u Dablinu pobegla prvom pratiocu Velsu na četiri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a Irskoj na pet bodova u grupi.
Orlovi sada imaju dve meč lopte da overe vizu za Rusiju. Prva je 6. oktobra u Beču protiv Austrije, koja je izgubila i matematičke šanse za prolaz dalje, a druga, ukoliko već u prvoj ne obezbedimo plasman, protiv Gruzije 9. oktobra.
Kada se sada osvrnemo tačno godinu dana ranije, kada su počele kvalifikacije, upravo duelom protiv Irske na Marakani, gde je bilo 2:2, bilo je mnogo skeptika kada je u pitanju plasman Orlova na Mundijal.
Jedan od takvih bio je i novinar Milovan Jovanović, koji je gostujući u emisiji Dejana Anđusa posle te utakmice dao prognozu da Srbija sigurno neće videti Mundijal u Rusiji.
- Potpuno je jasno da mi u Rusiju ne idemo - počeo je svoju misao Jovanović.
- Pa što, tek je prvo kolo? - pitao je Anđus.
- Ma kakvo prvo kolo. Sa Muslinom i sa ovim igračima koji su brže-bolje završili utakmicu i otišli na splavove sa starletama, jasno je da mi nema šta da tražimo za Rusiju i da ne zaslužujemo da idemo u Rusiju - konstatovao je Jovanović.
Neki su zapamtili njegovu prognozu i sada je dele po društvenim mrežama i šale se na njegov račun.
Da se podsetimo sta je Psihovan najavio pred pocetak kvalifikacija... pic.twitter.com/9984wRBTD6
— PitBull (@PitBullSM7) September 5, 2017
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.