Irci otkrivaju: FIFA nam je platila 5.000.000 evra da ne pokrećemo tužbu zbog Anrija!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irci otkrivaju: FIFA nam je platila 5.000.000 evra da ne pokrećemo tužbu zbog Anrija!

"Savez je dobio uplatu da ne bi pokretali tužbu. Potpisali smo, ali smo prethodno razmenili niz uvreda i sve je bilo rešeno", rekao je Džon Delejni

Predsednik Fudbalskog saveza Irske Džon Delejni otkrio je danas da je FIFA platila pet miliona evra 2009. godine kao neku vrstu odštete za nepravdu koju je reprezentacija ove zemlje doživela u kvalifikacijama za Mundijal u Južnoj Africi.

Irska >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ispala od Francuske u baražu, iako je Tjeri Anri igrao rukom pre postizanja gola koji je odlučio pobednika.

Irci su se žalili i tražili da se susret ponovo odigra, ali su u FIFA rešili da ovaj problem reše na drugi način.

"Savez je dobio uplatu da ne bi pokretali tužbu. Potpisali smo, ali smo prethodno razmenili niz uvreda i sve je bilo rešeno. To je bio vrlo dobar dogovor i potpuno legitiman dogovor za Fudbalsku asocijacu Irske. To kažem sa puno samopouzdanja", rekao je Delejni.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anrijeva ruka odnela Mundijal, ali donela neke pare: FIFA platila pet miliona evra FS Irske

Izvor: Blic, 04.Jun.2015

Predsednik Fudbalskog saveza Irske Džon Deiejni otkrio je da je FIFA platila pet miliona evra 2009. godine kao neku vrstu odštete za nepravdu koju je reprezentacija ove zemlje doživela u kvalifikacijama za Mundijal u Južnoj Africi...Irska je ispala od Francuske u baražu, iako je Tjeri Anri igrao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.