Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 16:26

Iranac mučki ubijen pred verenicom jer je puštao muziku posle poraza od Amerike

Selekcija SAD-a plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva u fudbalu, pošto je juče (30. novemnbar) savladala reprezentaciju Irana minimanlnim rezultatom (1-0).
Irancima je za prolaz dalje odgovarao i nerešen rezultat u sinoćnjem meču, ali nisu uspeli u toj misiji, pa su morali da se oproste od Mundijala u Kataru. Međutim, ishod ovog meča pao je u drugi plan, zbog stravničnog zločina.
Naime, na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << severnog Irana ubijen je Mehran Samak, koji je slavio pobedu SAD nad Iranom, prenose iranski mediji.
-چرا کشتیدش؟
+چون خوشحال بود و بوق می‌زد#مهران_سماک #SayTheirNames
— Maryam Moqaddam مریم مقدم (@MaryamMoqaddam) November 30, 2022

On je ubijen u kolima od strane snaga bezbednosti islamskog režima Irana, a na suvozačkom sedištu sedela je njegova verenica.
Tragičnu vest saopštio je i nemački advokat Niema Movasat.
– Mehran Sammak je imao samo 27 godina. Sledbenici režima su ga upucali u glavu u Anzali, na severu Irana. Razlog za ubistvo je to što je slavio eliminaciju Irana sa Svetskog prvenstva tako što je puštao muziku iz svog automobila – napisao je Nemac na svom Tviter profilu.
Mehran Sammak wurde nur 27 Jahre alt. Milizen des Regimes haben ihn im nordiranischen Anzali mit einem Kopfschuss ermordet.
Grund für seine Ermordung: er hat mit seinem Auto gehupt, aus Freude über das Ausscheiden der iranischen Mannschaft bei der #WM. #mehran_sammak pic.twitter.com/EhtAh5AZf2
— Niema Movassat (@NiemaMovassat) November 30, 2022

Izvor: Kurir
Ivana na udaru sa svih strana: „Ona nije Hrvatica, mi poštujemo druge kulture“, „Čekamo hapšenje“ (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.