Inter želi više od 30 miliona za svoj promašaj!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter želi više od 30 miliona za svoj promašaj!

Marota želi da unovči napadača.

Flamengo i Gabrijel Barbosa su ispisali istoriju brazilskog fudbala.

Heroji Rio de Žaneira su osvojili ove sezone Kopa Libertadores, ali i brazilsku Seriji A. Sada se spremaju za Svetsko klupsko prvenstvo, cilj ekipe je spektakularno finale sa Liverpulom.

"Gabigol" i dalje nije doneo odluku da li će i u narednoj godini nositi crveno-crne bolje Flamenga, ali Inter jasno želi da naplati njegov odlazak.

Sa novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << partijama i uspesima je došlo i do promene cene, od prvobitnih 25 "neroazuri" sada žele pet više za svog napadača koji je zabeležio tek jedan gol za italijanski tim. Kao zainteresovani se pominju klubovi iz Premijer lige, Kristal Palas i Vest Hem.

Premijerligašima obično nije teško da odgovore finansijski, videćemo kakve su namere "Gabigola".
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.